dilluns, 9 d’agost del 2010

Boicot als productes catalans per l'abolició de la tortura animal

Els espanyols fatxes estan molt excitats amb l'abolició de la tortura animal a Catalunya.

Ja se sap que la tradició de la tortura a Espanya és quelcom intocable.

Per exemple, els espanyols tenen una Llei antiterrorista que facilita la tortura.

Jutges pressumptament d'esquerres com Garzón, quan se li presentaven detinguts amb tots els síntomes d'haver estat torturats (com els detinguts a Catalunya a la garzonada del 1992) ni s'immutava.

Per això no és estranya l'agressivitat amb què han contestat alguns espanyols a l'abolició de les tortures animals.

Al mateix temps els espanyols demòcrates callen davant aquests comportaments que no tenen més qualificatiu que el de feixistes. Cosa que és molt preocupant.

Reprodueixo un escrit divulgat a través de Racó català:


*************************

Fa dues setmanes a Madrid en una gelateria de l'empresa gironina Farggi es varen posar 3 pelats força alts i musculosos davant de la porta de la gelateria i si tu volies entrar per a comprar-te un gelat et deien, amb aquest ordre, perquè tant a mi, com a la meva dona, com els amics amb els que anava ens varen dir el mateix:


1) No compre aquí, los helados son muy caros, son catalanes.

2) Además tienen muy mal sabor, ya que son de poca calidad.

3) Más adelante tiene una heladería 100% madrileña.


A dintre hi havia la noia que servia els gelats, molt joveneta, tota sola i amb cara de preocupació.


Davant de la gelateria hi havia un bar amb terrassa i vàrem decidir prendre una copa i sentar-nos a la terrassa per a veure quan durava aquella broma. Vam estar uns 45 minuts sentats i durant tot aquest temps, vàrem veure com els pelats impedien que no entrés ningú, dient les 3 frasses anteriors. El més fort i que jo pensava que acabaria aquella broma, es quant varen passar per davant la gelateria 2 policies municipals, però aquests s'els varen mirar, però no els hi varen dir res.


Seria important investigar si això mateix s'està produïnt a més gelateries Farggi d'altres regions espanyoles i si l'empresa Farggi ha notat un descens en la venda de gelats a les zones espanyoles o la zona concreta de Madrid.


Salut!