dijous, 15 d’octubre del 2015

Felipe González: d'apadrinat per la CIA a milionari

La periodista Ana Romero en el llibre “Final de partida”, sobre l'abdicació de Joan Carles assenyala Felipe González, l'expresident del PSOE, com una de les persones més properes al rei, com un dels que l'ajuden a prendre la decisió d'abdicar.

O sigui, tenim un Felipe González que és:

-amic del rei

Però no sols té aquesta amistat. Durant el seu mandat va trabar amistat també amb Carlos Slim, un mexicà que és o ha estat l'home més ric de món. Aquesta amistat ha perdurat en el temps i és assessor de Slim i fins fan negocis junts

-amic de l'home més ric del món


Però també té molt bona relació amb el rei de Marroc. Resideix una casa de 2.500 metres quadrats al costat d'una residència del monarca, etc.

-amic del rei del Marroc

Però en els darrers anys han aparegut testimonis que indiquen que els serveis secrets franquistes dirigits per Carrero Blanco van apadrinar González en el congrés del Suresnes on es va fer amb el control del PSOE. Aquesta operació va ser clau per controlar el procés de la transició. González, casat aleshores amb Carmen Romero, filla d'un regidor franquista de l'ajuntament de Sevilla, sembla que era un element més controlable que no pas els exiliats republicans que van ser derrotats a Suresnes. Sembla que el pla va ser dissenyat per la CIA, els serveis secrets americans.

I aquest és el personatge més important de l'esquerra espanyola en els darrers 40 anys... i que encara ve a donar mítings a Catalunya aquest 2015  !!!!