dilluns, 24 de novembre del 2008

Ciudadanos, el brazo tonto de la COPE (II)

Els Ciutadanos es manifesten en contra del Consell Audivisual de Catalunya per retornar favors als seus fautors: la COPE i El mundo.

El personal aquest és gent agraïda. Són criatures creades per la caverna mediàtica de Madrid i saben que sense ells no serien res.

Ara, no es manifesten quan la COPE rep tracte de favor... això no és dictatorial. Aleshores és pura democràcia. Copiem de Racó Català:





COPE-òmetre vigent actualment [en nombre de llicències atorgades a la COPE per territori]:

- de 3 a 5 llicències: l'estat actual del Principat, per culpa del CAC. Dictadura nacionalista pèrfida on difícilment s'hi pot respirar, però la resistència hi és encara força activa. Per sort per al món i els espanyols, els bons continuarem al cap del canó contra els dolents, els que no regalen (més) llicències a la COPE. No ens callaran! Acció recomanada: manifestacions contra el responsable, en aquest cas el CAC, que a la resta de territoris s'assignen a dit. S'accepten altres col·laboracions en forma de blocs de ciment, sempre en nom de la democràcia i la llibertat. També s'accepten pressions si són només dels nostres, els bons, o campanyes diverses.

- de 13 a 24 llicències: estat gairebé òptim, on la ment i la llibertat d'expressió gairebé estan garantides, tot i que encara hi ha petits reductes de no-conversos que es neguen a ser democràtics com nosaltres. Tot acabarà caient.

- més de 25 llicències: la llibertat d'expressió i de la pluralitat política, en estat pur.

Cas pràctic: Comunitat de Madrid. Cas encara més pràctic, sobretot en les concessions de TDT i FM, la majoria de les quals han estat pel grup de Libertad Digital: País Valencià. Aquest és l'objectiu, assegurar la llibertat d'expressió en benefici de la democràcia aglutinant la major part de llicències en favor de la COPE i de Jiménez Losantos. La democràcia queda així en bones mans. Les nostres, és clar.

http://www.racocatala.cat/noticia/cac-de-merda